nº43 Coll de Palomeres / Puig d'Hortsavinyà / Sant Pere de Riu / Pineda de Mar

EXCURSIONS ›› nº43 Coll de Palomeres / Puig d'Hortsavinyà / Sant Pere de Riu / Pineda de Mar

Ruta llarga, variada en els tipus de boscos i vegetació, entretinguda pels  diferents camins i canvis de muntanyes a través de les seves carenes, els primers tres quilòmetres podràs gaudir de magnífiques vistes a la Vall de la Tordera i la Selva des de gairebé 700 metres d’alçada, amb els Pirineus i el Canigó de guardians.

 L’església d’Hortsavinyà, sota el Puig que porta el seu nom, trobem la capella de l’Erola pocs metres abans de sentir l’emoció de la baixada de l’Erola amb el testimoni dels grans talussos de muntanyes que custodien el petit camí cap a Coll de Porc i Quatre camins, entre alzinars, suredes i castanyers, fent via cap a Sant Pere de Riu, ja podem veure el color blau del mar.

Ja en terra pinedenca,  ens endinsem en el paratge acollidor de la font del Ferro per sortir al camí de la riera de Pineda i per l’antic camí de Can Cornet, entre camps de conreu, ja divisem el campanar de l’església barroca de Santa Maria (s. XVII), pedalant pels carrers i places de Pineda, podem veure la masia  Can Comas (s. XVIII ) i la seva façana actual dissenyada per Javier Mariscal, a la plaça de les Mèlies l’antiga biblioteca Serra i Moret construcció noucentista, baixem admirant l’encant del carrer de Mar amb les seves edificacions noucentistes,  creuem la via del tren i arribem a la platja de Pineda.

En els més de setze quilòmetres hi ha tres pujadetes curtes (50 m) que ens ajudaran a escalfar les cames i practicar amb els recursos dels plats i pinyons de la bicicleta de BTT.

>> El preu d'aquesta ruta és de 35 € per personaGaleria fotogràfica
Distància: 16.800 mts
Desnivell:
Alçada:
Temps aproximat: 1:25 h
Dificultat:
Segueix-nos:

Comparteix aquesta plana:

T. +34 637 877 997 / info@descent.cat
Condicions dels serveis / Avís legal web / © Josep Monreal Ribot 2019
Web by: Estudi Marina Turró / Polnetwork
Photos by: Joan Ribot / Josep Monreal